Cookies

BOSON gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Rectangle 4

Wij trainen, faciliteren en recruteren

Onder het motto 'het beste content marketing agency ben jij zelf' wil Boson bedrijven klaarstomen om het content heft meer in eigen handen te nemen.

Onze services

Je hebt nood aan een opleiding?

Je hebt kennis van marketing, maar soms toch nog wat googelen als je collega's het hebben over SERP's, behavioural retargeting, hero, hub en hygiene content. Gedaan met googelen! Boson School of Content is een opleidingscentrum waarin zowel beginnende als gevorderde marketeers hun kennis en vaardigheden op vlak van content marketing kunnen bijspijkeren.

Je bent op zoek naar content profielen?

Je hebt een kick-ass contentstrategie bedacht, maar niet de nodige mensen om er concreet mee aan de slag te gaan. Je bent op zoek naar denkers, managers, doeners met een gedegen en kunde op vlak van content marketing. We gaan samen met jou op zoek naar de juiste profielen en leiden ze op waar nodig.

Bgimage

Een uurtje
met Boson

Boek vrijblijvend een gesprekje met BOSON. Maak kennis met onze mensen en visie. We luisteren graag naar je verhaal en sturen je naar huis met een concreet idee over hoe content marketing jou kan helpen succes te behalen.