Cookies

BOSON gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Filter

Blog

Tik Tok

Er komen steeds nieuwe social media apps op de markt die 'helemaal het nieuwe ding zullen worden'. Maar vaak zijn ze een kort lot beschoren. Herinner je je Peach en Ello nog? Of Vero en Meerkat? Allen zouden ze het nieuwe Facebook worden. Allen losten ze die verwachting niet in. Maar TikTok voelt anders. Laten we eens bekijken hoe dat komt en waar de opportuniteit zit voor merken.

Boson Blog Post Pijlers

Content marketing werd een begrip en intussen bloggen, mailen, Facebooken,... we er met zijn allen vrolijk op los. Maar wat als je management vraagt: "Zeg, die content marketing... wat levert dat nu eigenlijk (geldelijk) op"? Het is een vraag waar menig marketeer vandaag zijn of haar tanden op stukbijt.

Boson Blog Post Profielen

Wie vandaag kijkt naar de skills die bedrijven zoeken in een content marketeer, ziet een ontluisterend lijstje: journalist, marketeer, projectmanager, cijferanalist, trendwatcher, softwarekenner en nog meer. Zijn contentmarketeers übermarketeers die eigenlijk niet bestaan?

Boson Blog Post Objectives

Vraag je je ook wel eens af waarom content marketing het zo goed lijkt te doen voor sommige bedrijven - maar weinig lijkt op te leveren voor andere? Ben je benieuwd naar de reden waarom ogenschijnlijk fantastische content weinig oplevert als het op sales resultaten aankomt?

Bgimage

Een uurtje
met Boson

Boek vrijblijvend een gesprekje met BOSON. Maak kennis met onze mensen en visie. We luisteren graag naar je verhaal en sturen je naar huis met een concreet idee over hoe content marketing jou kan helpen succes te behalen.